rob computerhulp staat voor helderheid, kwaliteit en goed contact


ROB Computerhulp Amsterdam staat voor hoge kwaliteit. Een persoonlijke aanpak, eerlijk en duidelijk. Alleen het beste advies, voor uw situatie.

Een vast tarief en geen extra kosten. Computer hulp aan huis en prive computerles en cursussen.


Openingstijden

  • Maandag t/m Vrijdag: 9:00 - 22:00
  • Zaterdag en Zondag: 12:00 - 18:00


Tarief

  • Halfuurtarief €15.00
  • Geen voorrijkosten in regio (zie kaart)
  • Geen extra kosten of abonnementskosten
  • Omdat we een tijdje naar u onderweg zijn, geldt een minimum van 1 uur per afspraak. Daarna rekenen we per kwartier.
  • Op de diensten zijn altijd de garantie voorwaarden en algemene voorwaarden van toepassing.
  • ROB Computerhulp is aangesloten bij ICTWaarborg. ICTWaarborg biedt duidelijkheid en zekerheid.

Ook veel mkb bedrijven en eenmanszaken maken gebruik van onze diensten. Het zakelijke tarief is €15.00 per half uur (excl. btw). Verder gelden dezelfde voorwaarden.

Over Robbert

Mocht ik bij u over de vloer komen, wil ik mijzelf eerst graag even voorstellen! Mijn naam is Robbert, ik ben 28 jaar oud, student en woon in Amsterdam. Ik studeer Artificial Intelligence op de Vrije Universiteit. Dit jaar rond ik mijn Bachelor af, en daarna ga ik een Master doen. Ik ben al mijn hele leven met computers bezig, en het is een van mijn grootste hobbies!

Werkervaring

Ik heb 2.5 jaar op de technische helpdesk van XS4ALL gewerkt. Dit vond ik ontzettend leuk, en hier heb ik heel erg veel geleerd! XS4ALL is vooraanstaand op het gebied van dienstverlening en professionaliteit, en ik ben dus trots op de ervaring die ik daar heb ik opgedaan. Bij XS4LL kwam ik erachter dat ik veel plezier haal uit het helpen van mensen. Voor XS4ALL had ik allerlei andere ict gerelateerde baantjes. Ook heb ik ervaring met lesgeven, ik heb 6 jaar lang drumles gegeven aan leerlingen van jong tot oud. Met mijn eigen bedrijf ROB Computerhulp heb ik inmiddels meer dan 600 afspraken gehad, en en veel mensen in heel Amsterdam naar tevredenheid geholpen.

Sinds november 2013 heeft ROB Computerhulp er 2 nieuwe partners bij! U leest meer over Job en Jesper in de volgende stukjes

Over Jesper

Technologie is de toekomst, zeg ik altijd. Mijn naam is Jesper en ik geloof heilig in de kracht van technologie. Het liefst help ik mensen met hun problemen, op welke manier dan ook. Binnen mijn persoonlijke kringen ben ik altijd het aanspreekpunt voor hulp geweest, en niet alleen voor computers. Ik ben 18 jaar oud, speel gitaar en mond harmonica als hobby en natuurlijk zit ik het liefst achter mijn computer te werken.

Werkervaring

Op jonge leeftijd knutselde ik al met elektriciteit en deed ik mijn eigen scheikunde proefjes, gewoon in de keuken. Sinds ik voor het eerst achter een computer zat heeft dit altijd het grootste deel van mijn aandacht gehad. Computers zijn mijn sterkste punt, maar er is geen elektronica waar ik niet mee bekend ben. Van smartphones, tv's tot netwerk infrastructuur en accessoires. Het liefst zet ik me in om mensen te onderwijzen in het dagelijks gebruiken van hun elektronica. Ik ben de nieuwste werknemer bij ROB Computerhulp en ben verschrikkelijk enthousiast om aan de slag te gaan!

Over Jan

Mijn naam is Jan en ik ben 24 jaar oud. Ik heb Informatiekunde gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en inmiddels ben ik daar bezig met de bachelor Future Planet Studies. Ik heb een voorliefde voor alles wat met technologie en elektronica te maken heeft. Mensen kunnen helpen vind ik erg fijn en ik haal dan ook veel voldoening uit het oplossen van computerproblemen. Naast computers zijn mijn hobbies reizen, klimmen en ik ben een groot filmfan.

Werkervaring

Al vanaf jongs af aan werk ik graag met computers. Ik ben altijd degene geweest die vrienden en familie helpt met hun computers, telefoons, tablets en andere apparatuur. In het dorp waar ik ben opgegroeid heb ik een tijdje zelfstandig gewerkt als computerhulp. In Amsterdam heb ik dit vervolgens als vrijwilliger gedaan voor het BUUV burennetwerk. En inmiddels ben ik het team van ROB Computerhulp komen versterken. Ik kijk er naar uit om veel mensen naar tevredenheid te kunnen helpen!


Van maandag tot en met zondag
Bereikbaar tussen 9:00 en 21:00
Uw persoonlijke specialist


Tarief: €15.00 per 30 minuten
Geen voorrijkosten
Minimaal 1 uur

Gesloten

ROB Computerhulp is van 23 juli t/m 30 augustus gesloten in verband met de vakantie periode.

ROB Computerhulp is aangesloten bij ICT Waarborg ict waarborg

Bedrijfsinformatie

Adres (dit is geen bezoekadres)
Postjeskade 35
1058 DG
Amsterdam
Telefoon: 06 - 2006 1446
E-mail: contact@robcomputerhulp.nl

Bedrijf
Jaspers Informatics
KvK Amsterdam: 54740290
BTW nummer: NL193871518B01


Algemene voorwaarden

ROB Computerhulp is aangesloten bij ICT Waarborg.

ICTWaarborg is de brancheorganisatie voor bedrijven die ict-producten en ict-diensten leveren aan consumenten en/of bedrijven. Dit kan zowel in een fysieke showroom, online als op locatie. Het doel van ICTWaarborg is het behartigen van de belangen van deze bedrijven in het algemeen en in het bijzonder van haar aangesloten bedrijven. Ruim 1.000 zowel grote als kleine bedrijven zijn bij ICTWaarborg aangesloten om samen sterker in de markt te staan. http://www.ictwaarborg.nl/algemene-voorwaarden/
ICT Waarborg

Link lijst

Link naar certificaat van ICT Waarborg
^ Naar boven